hvalpe

 

Vi har planer om hvalpe. 

Smilla bliver parret sidste gang i december 2021. Hvalpene vil være klar til at flytte hjemmefra omkring starten af april 2022. 

ring på 42364029 for information om fremtidige kuld 

Vi vægter sundhed, temperament og socialisering meget højt i vores opdræt.

Forældredyrene er dygtige jagthunde, der elsker at komme med på jagt. Hjemme er de skønne familiehunde som bor inde med resten af familien. De er kærlige og legesyge og meget nemme at opdrage og træne.

Hvalpene vokser op i stuen hvor hele familien opholder sig det meste af dagen. De vil være vant til dagligdagens lyde og børn samt andre hunde og katte. De vil være chippet og har fået ormekur.

Når hvalpene skal flytte hjemmefra medfølger stambog, hvalpebog, en sæk hvalpefoder, legetøj og tæppe der dufter af mor og dens søskende.

Labrador er en godmodig og meget adræt race. Den har en fremragende lugtesans og er en passioneret vandhund. Den tilpasser sig let og er en hengiven følgesvend. Den er intelligent, ivrig og villig til at adlyde, med et stærkt ønske om at behage. Dens væsen er venligt, uden antydning af aggressivitet eller ubegrundet skyhed. Labrador er den perfekte følgesvend og familiehund.

Ring til os på 42364029 og hør mere om hvalpene